сerere
online

Linia fierbinte
0 (800) 10 880

Achitarea
creditului

Despre companie

TM Cash Point își face apariția pe piața de creditare fără gaj din Moldova începînd cu luna martie 2016. Operatorul Cash Point oferă credite bănești pentru soluționarea problemelor financiare operaționale.

Oficiile rețelei Cash Point eliberează credite în numerar până la 20  000 lei, în termen de până la 21 de zile, dobânda procentuală fiind calculată zilnic. Decizia de oferire a creditului este luată în nu mai mult de 20 de minute. Împrumuturile sunt disponibile cetățenilor Republicii Moldova, iar pentru perfectarea lor este necesar doar un pachet minim de acte.

Ca marcă comercială Cash Point își desfășoară activitatea O.C.N. MCP Finance S.R.L., membru component al holdingului internațional BLG Aurum Limited. Acesta din urmă coordonează cu companii de afaceri în microfinanțare din patru țări – Polonia, Ucraina, Republica Moldova și Federația Rusă.

Companiile holdingului prestează servicii de microfinanțare a populației încă din anul 1999. În tot acest timp au fost deserviți peste trei milioane de oameni. Numai în Ucraina activează mai mult de 404 de puncte de microcreditare situate în regiuni diferite ale țării.

Regulament Administrare

Regulament Prestarea Serviciilor

Regulament Corespondenta

Contactați
compania
Scrieți-ne, vom fi bucuroși să răspundem la oricare dintre întrebările dvs.

anulare
Спасибо за отправку заявки!
закрыть
Cashpoint.md
Cashpoint.md

Suma creditului (MDL)

Perioada creditului (zile)

Suma creditului

MDL

Data achitării

Rata dobânzii

MDL

Data de plată

Condiții de creditare

Plata lunara

MDL

Condițiile de creditare pot fi modificate pe baza programului de loialitate sau a veniturilor clientului. Pentru informații suplimentare, contactați sucursala sau apelați numărul 0 (800) 10 880

Ați selectat: Modifica
Sumă - MDL; Termen - 7 zile

[sms.form:we.send.sms.code]

Vă mulțumim pentru cerere!

În curând Dumneavoastră ve-ți fi contactat de un operator

Închide
[fail.app.widget:title]

[fail.app.widget:text]

[fail.app.widget:close]